pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Kızılcahamam Teşkilatından Lösemili Çocuklar İçin Kampanya

20.11.2016 - 14:13, Güncelleme: 20.11.2016 - 14:13
 

Ak Parti Kızılcahamam Teşkilatından Lösemili Çocuklar İçin Kampanya

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığınca lösemili çocuklar için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığınca lösemili çocuklar için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası başlatıldı. AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, hastanede kanser tedavisi gören çocukların ihtiyacını karşılamak için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası başlatıldığı belirtildi.Açıklamada, kampanyanın 25 Kasım'da sona ereceği ifade edilerek, kampanya kapsamında toplanacak hediyelerin, hastanede lösemi tedavisi gören çocuklara ulaştırılacağı kaydedildi.
ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığınca lösemili çocuklar için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası...

ANKARA (AA) - AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığınca lösemili çocuklar için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası başlatıldı.

AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, hastanede kanser tedavisi gören çocukların ihtiyacını karşılamak için "Gülen Yüzleri Soldurmayalım, Bir Hediye de Biz Alalım" kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Açıklamada, kampanyanın 25 Kasım'da sona ereceği ifade edilerek, kampanya kapsamında toplanacak hediyelerin, hastanede lösemi tedavisi gören çocuklara ulaştırılacağı kaydedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.