pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Seriyi Sürdüremedi

20.11.2016 - 11:18, Güncelleme: 20.11.2016 - 11:18
 

Sivasspor Seriyi Sürdüremedi

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle ligdeki son 5 maçını kaybetmeyen kırmızı-beyazlı ekip, Ümraniyespor'a farklı yenildi

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, son 5 lig maçında yakaladığı yenilmezlik serisini Ümraniyespor karşısında sürdüremedi. Rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, taraftarını üzdü. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Sivasspor, ligin 6. haftasında bu göreve daha önce de 2 kez kırmızı-beyazlı ekibi çalıştıran Mesut Bakkal'ı getirmişti. Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivas temsilcisi, bu periyotta, sahasında Altınordu'yu 2-1, Şanlıurfaspor'u 2-0, deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yendi, dış sahada Balıkesirspor ile 1-1, iç sahada da Elazığspor ile 0-0 berabere kalarak bir çıkış yakaladı.Ligin üst sıralarına yükselme adına son olarak İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşan Sivasspor, 4-1'lik yenilgiyle 11. hafta sonunda 15 puanda kaldı.Teknik direktör Mesut Bakkal'ın verdiği izinle günü dinlenerek geçiren kırmızı-beyazlı ekip, ligin 12. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. Sivasspor-Eskişehirspor karşılaşması 26 Kasım Cumartesi saat 13.00'te Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.
Teknik direktör Mesut Bakkal'ın göreve gelmesiyle ligdeki son 5 maçını kaybetmeyen kırmızı-beyazlı ekip, Ümraniyespor'a farklı yenildi


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, son 5 lig maçında yakaladığı yenilmezlik serisini Ümraniyespor karşısında sürdüremedi.

Rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, taraftarını üzdü.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak alınan başarısız sonuçlar nedeniyle teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayıran Sivasspor, ligin 6. haftasında bu göreve daha önce de 2 kez kırmızı-beyazlı ekibi çalıştıran Mesut Bakkal'ı getirmişti. Mesut Bakkal yönetiminde ligde çıktığı son 5 maçında yenilgi yüzü görmeyen Sivas temsilcisi, bu periyotta, sahasında Altınordu'yu 2-1, Şanlıurfaspor'u 2-0, deplasmanda Manisaspor'u 1-0 yendi, dış sahada Balıkesirspor ile 1-1, iç sahada da Elazığspor ile 0-0 berabere kalarak bir çıkış yakaladı.

Ligin üst sıralarına yükselme adına son olarak İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşılaşan Sivasspor, 4-1'lik yenilgiyle 11. hafta sonunda 15 puanda kaldı.

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın verdiği izinle günü dinlenerek geçiren kırmızı-beyazlı ekip, ligin 12. haftasında sahasında Eskişehirspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Sivasspor-Eskişehirspor karşılaşması 26 Kasım Cumartesi saat 13.00'te Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.