pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'da 5 Bin Kişi Kpss'ye Girecek

19.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 19.11.2016 - 15:58
 

Beypazarı'da 5 Bin Kişi Kpss'ye Girecek

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, yarın yapılacak KPSS'ye 5 bin kişinin gireceği belirtildi.Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Türkiye genelinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, yarın yapılacak KPSS'ye 5 bin kişinin gireceği belirtildi.Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Türkiye genelinde yarın yapılacak ve saat 10.00'da başlayacak olan KPSS'ye Beypazarı ilçesinde 5 bin kişinin gireceği, sınavlarda ilçedeki 24 okulun kullanılacağı ve 800 personelin görev alacağı bildirildi. İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Timur Gültekin, yaptığı açıklamada, sınava gireceklerin, daha öncesinde ÖSYM tarafından açıklanan kurallara uymalarını istedi. Gültekin, vatandaşların ve sürücülerin, sınav süresince sınavda kullanılacak okulların çevrelerinde gürültü yapmamasını ve klakson çalmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, yarın yapılacak KPSS'ye 5 bin kişinin gireceği belirtildi.Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Türkiye genelinde...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesinde, yarın yapılacak KPSS'ye 5 bin kişinin gireceği belirtildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Türkiye genelinde yarın yapılacak ve saat 10.00'da başlayacak olan KPSS'ye Beypazarı ilçesinde 5 bin kişinin gireceği, sınavlarda ilçedeki 24 okulun kullanılacağı ve 800 personelin görev alacağı bildirildi.

İlçe Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Timur Gültekin, yaptığı açıklamada, sınava gireceklerin, daha öncesinde ÖSYM tarafından açıklanan kurallara uymalarını istedi.

Gültekin, vatandaşların ve sürücülerin, sınav süresince sınavda kullanılacak okulların çevrelerinde gürültü yapmamasını ve klakson çalmaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.