pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aselsan İle Milli Savunma Bakanlığı Arasında 62 Milyon Liralık Sözleşme

Spor 18.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 18.11.2016 - 15:58
 

Aselsan İle Milli Savunma Bakanlığı Arasında 62 Milyon Liralık Sözleşme

İSTANBUL (AA) - ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Milli Savunma Bakanlığı ile "Lazer Hedef İşaretleme Sistemi" tedarikine ilişkin 62 milyon liralık...

İSTANBUL (AA) - ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Milli Savunma Bakanlığı ile "Lazer Hedef İşaretleme Sistemi" tedarikine ilişkin 62 milyon liralık sözleşme imzaladığını duyurdu.ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan 'Lazer Hedef İşaretleme Sistemi' tedarikine ilişkin olarak toplam bedeli 62 milyon 77 bin lira tutarında sözleşme imzalanmıştır. Bu açıklama Milli Savunma Bakanlığından bugün alınan iznine istinaden yapılmıştır." denildi.
İSTANBUL (AA) - ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Milli Savunma Bakanlığı ile "Lazer Hedef İşaretleme Sistemi" tedarikine ilişkin 62 milyon liralık...

İSTANBUL (AA) - ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ, Milli Savunma Bakanlığı ile "Lazer Hedef İşaretleme Sistemi" tedarikine ilişkin 62 milyon liralık sözleşme imzaladığını duyurdu.

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "ASELSAN ile Milli Savunma Bakanlığı arasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin ihtiyacı olan 'Lazer Hedef İşaretleme Sistemi' tedarikine ilişkin olarak toplam bedeli 62 milyon 77 bin lira tutarında sözleşme imzalanmıştır.

Bu açıklama Milli Savunma Bakanlığından bugün alınan iznine istinaden yapılmıştır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.