pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan İlçesinde Yol Çalışmaları

18.11.2016 - 11:48, Güncelleme: 18.11.2016 - 11:48
 

Kocasinan İlçesinde Yol Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, genişletilen cadde, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açıldı.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sonbahar olmasına rağmen çalışmaları aralıksız sürdürerek Kocasinan bölgesinin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini belirtti.Fevzi Çakmak Caddesi’nde yaklaşık 4 bin metrekare yaya yolu oluşturduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:"Modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt taşları döşendi. Bunun yanı sıra araç trafiğini rahatlatmak ve bölge sakinlerinin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli 65 araç kapasiteli otopark yaptık. Yenileme çalışması kapsamında zemini bozuk olan yolları genişletip 700 ton uzun ömürlü taş mastik yöntemiyle asfalt serimi gerçekleştirerek, daha güvenli yollar oluşturduk. Yağmur suyunu kanalizasyon ızgaralarına taşıma mantığı ile asfaltlama yapıyoruz. Özellikle ızgara bacaları ve kapak kotlarını asfalt serimiyle aynı seviyede tutmaya özen gösterdik."Başkan Çolakbayrakdar, ilçede ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmaları tamamlandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, genişletilen cadde, alt ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine açıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, sonbahar olmasına rağmen çalışmaları aralıksız sürdürerek Kocasinan bölgesinin çehresini değiştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Fevzi Çakmak Caddesi’nde yaklaşık 4 bin metrekare yaya yolu oluşturduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, şöyle devam etti:

"Modern, estetik, sağlam ve ekonomik ömrü daha uzun olan bazalt taşları döşendi. Bunun yanı sıra araç trafiğini rahatlatmak ve bölge sakinlerinin araçları için yine bazalt taşından konforlu ve düzenli 65 araç kapasiteli otopark yaptık. Yenileme çalışması kapsamında zemini bozuk olan yolları genişletip 700 ton uzun ömürlü taş mastik yöntemiyle asfalt serimi gerçekleştirerek, daha güvenli yollar oluşturduk. Yağmur suyunu kanalizasyon ızgaralarına taşıma mantığı ile asfaltlama yapıyoruz. Özellikle ızgara bacaları ve kapak kotlarını asfalt serimiyle aynı seviyede tutmaya özen gösterdik."

Başkan Çolakbayrakdar, ilçede ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak ve yüksek standartla donatılmış yol ve kaldırımları hizmete sunmak için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.