pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akdağmadeni'de Z-kütüphane Açıldı

17.11.2016 - 13:08, Güncelleme: 17.11.2016 - 13:08
 

Akdağmadeni'de Z-kütüphane Açıldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde z-kütüphane hizmete açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan ve şube müdürleri, 75. Yıl Cumhuriyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde z-kütüphane hizmete açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan ve şube müdürleri, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nda hizmete açılan z-kütüphanede incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Müdürü Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, standartları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm okullara tavsiye edilen z-kütüphanenin 85 metrekare büyüklüğünde olduğunu ve içerisinde 7 bilgisayar, bin kitap ve çeşitli gereçler bulunduğunu söyledi. Öğrencilerin daha kaliteli ve modern kütüphanelerde verimli bir şekilde eğitim alabileceklerini belirten Ceylan, kütüphanenin okullarına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde z-kütüphane hizmete açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan ve şube müdürleri, 75. Yıl Cumhuriyet...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde z-kütüphane hizmete açıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy Ceylan ve şube müdürleri, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu'nda hizmete açılan z-kütüphanede incelemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, standartları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm okullara tavsiye edilen z-kütüphanenin 85 metrekare büyüklüğünde olduğunu ve içerisinde 7 bilgisayar, bin kitap ve çeşitli gereçler bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin daha kaliteli ve modern kütüphanelerde verimli bir şekilde eğitim alabileceklerini belirten Ceylan, kütüphanenin okullarına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.