pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Kan Bağışı Kampanyası

16.11.2016 - 09:33, Güncelleme: 16.11.2016 - 09:33
 

Seydişehir'de Kan Bağışı Kampanyası

KONYA (AA) - Kızılay Seydişehir Şubesi, okullarda kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine...

KONYA (AA) - Kızılay Seydişehir Şubesi, okullarda kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya Kızılay Kan Merkezinde görevli personelle beraber öğretmen ve velilerden kan alındığını söyledi.Gazi İlkokulu'nda kurulan stantlara veli ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Balcı, şöyle konuştu:"Şu an 4 okulumuzla birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz kan bağış kampanyamızda veli ve öğretmenlerimizin gösterdikleri ilgiden memnun kaldık. Her yıl binlerce vatandaşımız, çeşitli kaza ya da hastalıklar nedeniyle kan bulamadığı için hayatlarını kaybediyor. Kan bağışı, hem toplumsal hem kişisel sağlık açısından çok önemlidir. Okullarımızın duyarlılığına teşekkür ediyoruz."
KONYA (AA) - Kızılay Seydişehir Şubesi, okullarda kan bağışı kampanyası düzenledi. Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine...

KONYA (AA) - Kızılay Seydişehir Şubesi, okullarda kan bağışı kampanyası düzenledi.

Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Tevfik Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konya Kızılay Kan Merkezinde görevli personelle beraber öğretmen ve velilerden kan alındığını söyledi.

Gazi İlkokulu'nda kurulan stantlara veli ve öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Balcı, şöyle konuştu:

"Şu an 4 okulumuzla birlikte ortaklaşa düzenlediğimiz kan bağış kampanyamızda veli ve öğretmenlerimizin gösterdikleri ilgiden memnun kaldık. Her yıl binlerce vatandaşımız, çeşitli kaza ya da hastalıklar nedeniyle kan bulamadığı için hayatlarını kaybediyor. Kan bağışı, hem toplumsal hem kişisel sağlık açısından çok önemlidir. Okullarımızın duyarlılığına teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.