pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bilal Erdoğan Nevşehir Valiliği Ve Belediyesini Ziyaret Etti

12.11.2016 - 15:33, Güncelleme: 12.11.2016 - 15:33
 

Bilal Erdoğan Nevşehir Valiliği Ve Belediyesini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir'de valilik ve belediyeyi ziyaret etti.İlk...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir'de valilik ve belediyeyi ziyaret etti.İlk olarak Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret eden Erdoğan, daha sonra Belediye Başkanı Hasan Ünver'e ziyarette bulundu.Ünver, ziyarette, eğitim ve spor alanında etkin hizmetler yürüten Erdoğan'a çalışmalarında başarılar diledi. Ünver, Erdoğan'a, Avanos el sanatları ürünlerinden olan ve üzerinde nazar ağacı figürü bulunan çanak tabak hediye etti. Daha sonra Erdoğan, tarihi Kurşunlu Camii ve Nevşehirli Damat İbrahim Paşa Külliyesi'ni gezerek Ünver'den bilgiler aldı. Erdoğan, beraberindekilerle Nevşehir Külliyesi inşaatı, bölgedeki bazı tarihi ve turistik merkezleri gezdi.Erdoğan'a gezilerinde Vali Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Belediye Başkanı Ünver'in yanı sıra sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri de eşlik etti.
NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir'de valilik ve belediyeyi ziyaret etti.İlk...

NEVŞEHİR (AA) - Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Nevşehir'de valilik ve belediyeyi ziyaret etti.

İlk olarak Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret eden Erdoğan, daha sonra Belediye Başkanı Hasan Ünver'e ziyarette bulundu.

Ünver, ziyarette, eğitim ve spor alanında etkin hizmetler yürüten Erdoğan'a çalışmalarında başarılar diledi. Ünver, Erdoğan'a, Avanos el sanatları ürünlerinden olan ve üzerinde nazar ağacı figürü bulunan çanak tabak hediye etti.

Daha sonra Erdoğan, tarihi Kurşunlu Camii ve Nevşehirli Damat İbrahim Paşa Külliyesi'ni gezerek Ünver'den bilgiler aldı.

Erdoğan, beraberindekilerle Nevşehir Külliyesi inşaatı, bölgedeki bazı tarihi ve turistik merkezleri gezdi.

Erdoğan'a gezilerinde Vali Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Belediye Başkanı Ünver'in yanı sıra sivil toplum teşkilatlarının yöneticileri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.