pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Valilikten Ömer Halisdemir yasağı

12.11.2016 - 00:26, Güncelleme: 12.11.2016 - 00:26
 

Valilikten Ömer Halisdemir yasağı

Sivas Valiliği, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin kar amacı güden yerlerde kullanılmasını yasakladı.

 Sivas Valiliği, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin kar amacı güden yerlerde kullanılmasını yasakladı. Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada Ömer Halisdemir’in ailesinin Niğde Valiliğine başvuruda bulunduğu ve şehit astsubayın isminin kar amacı güden vakıf, dernek gibi yerlerde kullanılmasını istemedikleri belirtildi.VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA"Şehidimiz Ömer Halisdemir’in isminin ve resminin hiç bir şekilde filmlerde, reklamlarda kar amacı taşıyan şirket ve işletmelerde vakıf, dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılması yasaklanmıştır. Ailesi kesinlikle muvafakat vermemekte olup aksi davranışta bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır" denildi.Kaynak: AA  
Sivas Valiliği, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin kar amacı güden yerlerde kullanılmasını yasakladı.

 

Sivas Valiliği, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir isminin kar amacı güden yerlerde kullanılmasını yasakladı.ÖMER

 

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamada Ömer Halisdemir’in ailesinin Niğde Valiliğine başvuruda bulunduğu ve şehit astsubayın isminin kar amacı güden vakıf, dernek gibi yerlerde kullanılmasını istemedikleri belirtildi.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA
"Şehidimiz Ömer Halisdemir’in isminin ve resminin hiç bir şekilde filmlerde, reklamlarda kar amacı taşıyan şirket ve işletmelerde vakıf, dernek ve sivil toplum örgütleri tarafından kullanılması yasaklanmıştır. Ailesi kesinlikle muvafakat vermemekte olup aksi davranışta bulunanlar hakkında yasal yollara başvurulacaktır" denildi.


Kaynak: AA

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.