pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehir'de "Huzur 50" Operasyonu

11.11.2016 - 22:33, Güncelleme: 11.11.2016 - 22:33
 

Nevşehir'de "Huzur 50" Operasyonu

Polis ve jandarma tarafından il genelinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polis ve jandarma tarafından eş zamanlı "huzur operasyonu" düzenlendi.Nevşehir'in plaka kodundan esinlenilerek "Huzur 50" adı verilen operasyon kapsamında, kent merkezi ve ilçelerin giriş-çıkışlarında trafik ekipleri araçlar ile sürücülerini denetledi, Asayiş, Kaçakçılık ve Terörle Mücadele şubesi ekipleri ise iş yerlerinde arama yaptı. İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumun huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek amacıyla huzur operasyonunun bundan sonraki süreçte de zaman zaman düzenleneceğini söyledi.Artunay, "İl merkezi ile ilçelerin girişleri, şehir merkezindeki çeşitli umuma açık yerler, metruk binalar, park ve bahçelerin tamamında arama ve kontrol çalışması yapılıyor. 'Huzur 50' operasyonunu zaman zaman yaparak, umuma açık yerleri denetleyeceğiz. Asayiş yönünden şehri elden geçiriyoruz." diye konuştu.Operasyonda, iş yerlerinin belgeleri kontrol edilerek çalışanların ve müşterilerin kimlik sorgulamaları da yapıldı.
Polis ve jandarma tarafından il genelinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi yapıldı

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de, polis ve jandarma tarafından eş zamanlı "huzur operasyonu" düzenlendi.

Nevşehir'in plaka kodundan esinlenilerek "Huzur 50" adı verilen operasyon kapsamında, kent merkezi ve ilçelerin giriş-çıkışlarında trafik ekipleri araçlar ile sürücülerini denetledi, Asayiş, Kaçakçılık ve Terörle Mücadele şubesi ekipleri ise iş yerlerinde arama yaptı.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplumun huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmek amacıyla huzur operasyonunun bundan sonraki süreçte de zaman zaman düzenleneceğini söyledi.

Artunay, "İl merkezi ile ilçelerin girişleri, şehir merkezindeki çeşitli umuma açık yerler, metruk binalar, park ve bahçelerin tamamında arama ve kontrol çalışması yapılıyor. 'Huzur 50' operasyonunu zaman zaman yaparak, umuma açık yerleri denetleyeceğiz. Asayiş yönünden şehri elden geçiriyoruz." diye konuştu.

Operasyonda, iş yerlerinin belgeleri kontrol edilerek çalışanların ve müşterilerin kimlik sorgulamaları da yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.