pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

11.11.2016 - 17:23, Güncelleme: 11.11.2016 - 17:23
 

Niğde'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

NİĞDE (AA) - Niğde'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, baba ile oğlu yaralandı.Burhan Mahallesi Nigar Sokak'taki bir apartmanda oturan Celal Ç....

NİĞDE (AA) - Niğde'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, baba ile oğlu yaralandı.Burhan Mahallesi Nigar Sokak'taki bir apartmanda oturan Celal Ç. (45) ile bu kişinin evine gelen Fatih Kılıç (39) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Celal Ç, oğlu Hüseyin Ç. (23) ve Fatih Kılıç bıçakla yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Hüseyin Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
NİĞDE (AA) - Niğde'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, baba ile oğlu yaralandı.Burhan Mahallesi Nigar Sokak'taki bir apartmanda oturan Celal Ç....

NİĞDE (AA) - Niğde'de çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, baba ile oğlu yaralandı.

Burhan Mahallesi Nigar Sokak'taki bir apartmanda oturan Celal Ç. (45) ile bu kişinin evine gelen Fatih Kılıç (39) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Celal Ç, oğlu Hüseyin Ç. (23) ve Fatih Kılıç bıçakla yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Hüseyin Ç'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.