pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

10.11.2016 - 10:48, Güncelleme: 10.11.2016 - 10:48
 

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Akşehir ve Yalıhüyük ilçelerinde tören düzenlendi

KONYA (AA) - Akşehir ve Yalıhüyük ilçelerinde, Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.Akşehir'de, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunumuyla başladı.Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak gönderdeki bayrak yarıya indirildi. Akşehir Kültür Merkezi'nde devam eden anma programında, Akşehir Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mehmet Akça tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Atatürk'ün hayatı konulu video gösteriminin ardından Akşehir Bahçelievler Ortaokulu öğrencileri tarafından Atatürk'le ilgili şiirler okundu. Program yapılan Atatürk oratoryosunun ardından okul öğrencilerinden oluşan koronun Atatürk'ün sevdiği şarkıları söylemesiyle sona erdi.Programa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Vekili Topçu Binbaşı Hakan Uluçınar, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.- YalıhüyükHükümet Konağı önünde yapılan anma töreni, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı. Saat 09.05'te sirenlerin çalması ile saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Yalıhüyük Anadolu Lisesi Konferans Salonun'da devam eden programda, öğrenciler Atatürk konulu şiirler okudu. Törene, Kaymakam Ali Polat, Belediye Başkanı Hasan Koçer, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Akşehir ve Yalıhüyük ilçelerinde tören düzenlendi

KONYA (AA) - Akşehir ve Yalıhüyük ilçelerinde, Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla anma töreni düzenlendi.

Akşehir'de, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı'na sunumuyla başladı.

Atatürk'ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okunarak gönderdeki bayrak yarıya indirildi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde devam eden anma programında, Akşehir Bahçelievler Ortaokulu Müdürü Mehmet Akça tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Atatürk'ün hayatı konulu video gösteriminin ardından Akşehir Bahçelievler Ortaokulu öğrencileri tarafından Atatürk'le ilgili şiirler okundu. Program yapılan Atatürk oratoryosunun ardından okul öğrencilerinden oluşan koronun Atatürk'ün sevdiği şarkıları söylemesiyle sona erdi.

Programa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Garnizon Komutanı Vekili Topçu Binbaşı Hakan Uluçınar, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

- Yalıhüyük

Hükümet Konağı önünde yapılan anma töreni, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başladı.

Saat 09.05'te sirenlerin çalması ile saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Yalıhüyük Anadolu Lisesi Konferans Salonun'da devam eden programda, öğrenciler Atatürk konulu şiirler okudu.

Törene, Kaymakam Ali Polat, Belediye Başkanı Hasan Koçer, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.