pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Engelli Ailelerine Manevi Destek Konferansı

09.11.2016 - 11:53, Güncelleme: 09.11.2016 - 11:53
 

Karaman'da Engelli Ailelerine Manevi Destek Konferansı

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyince, "Engelli Ailelerine Manevi Destek" konulu konferans düzenlendi. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyince, "Engelli Ailelerine Manevi Destek" konulu konferans düzenlendi. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Başkonak, Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Karaman'da kurum, kuruluş ve şahısların ortak çalışmalarıyla engelliliğe yönelik farkındalığın artması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Din eğitimi ve öğretimi, din hizmetleri ve manevi bakım konusunda ildeki tüm engelli bireyleri ve ailelerini kapsayacak projeleri yakında hayata geçireceklerini dile getiren Başkonak, "Çocuğumuzun engelli olması bizi isyana değil, bu durumun imtihan olduğu bilinciyle sabretmeye sevk etmelidir. Sonuç olarak, sizler özel insanların özel ailelerisiniz. Çocuklarınız, sizler için cennete bir vesiledir." dedi.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyince, "Engelli Ailelerine Manevi Destek" konulu konferans düzenlendi. Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi Kent Konseyince, "Engelli Ailelerine Manevi Destek" konulu konferans düzenlendi.

Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Başkonak, Kent Konseyi Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, Karaman'da kurum, kuruluş ve şahısların ortak çalışmalarıyla engelliliğe yönelik farkındalığın artması için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Din eğitimi ve öğretimi, din hizmetleri ve manevi bakım konusunda ildeki tüm engelli bireyleri ve ailelerini kapsayacak projeleri yakında hayata geçireceklerini dile getiren Başkonak, "Çocuğumuzun engelli olması bizi isyana değil, bu durumun imtihan olduğu bilinciyle sabretmeye sevk etmelidir. Sonuç olarak, sizler özel insanların özel ailelerisiniz. Çocuklarınız, sizler için cennete bir vesiledir." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.