pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tarım Kooperatifi Başkanı Orhan'dan Ekici'ye Ziyaret

08.11.2016 - 16:03, Güncelleme: 08.11.2016 - 16:03
 

Tarım Kooperatifi Başkanı Orhan'dan Ekici'ye Ziyaret

ANKARA (AA) - Beypazarı 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Orhan ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Seyit Çakır, Gıda Tarım...

ANKARA (AA) - Beypazarı 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Orhan ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Seyit Çakır, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici'yi ziyaret etti.Ziyarette konuşan Ekici, müdürlük olarak yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi.Ekici, Orhan ve Çakır'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Orhan ise, 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi'nin her zaman çiftçinin yanında yer aldığını anlattı.Orhan, ziyarette Ekici ile tarım alanındaki konular üzerine görüştüklerini bildirdi.
ANKARA (AA) - Beypazarı 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Orhan ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Seyit Çakır, Gıda Tarım...

ANKARA (AA) - Beypazarı 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Erdoğan Orhan ve Çiftçi Mallarını Koruma Derneği Başkanı Seyit Çakır, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Yavuz Ekici'yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ekici, müdürlük olarak yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

Ekici, Orhan ve Çakır'ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Orhan ise, 2 Sayılı Tarım Kredi Kooperatifi'nin her zaman çiftçinin yanında yer aldığını anlattı.

Orhan, ziyarette Ekici ile tarım alanındaki konular üzerine görüştüklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.