pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adana’da suya iki ay yüzde 50 indirim hedefleniyor

Ekonomi (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2023 - 11:00, Güncelleme: 10.03.2023 - 10:58
 

Adana’da suya iki ay yüzde 50 indirim hedefleniyor

Adana’da suya iki ay yüzde 50 indirim hedefleniyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, depremden kaynaklanan yaraları yardımlaşarak iyileştireceklerini belirterek, iki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indirmeyi planladıklarını açıkladı.İyi günde, kötü günde halkın yanında büyük bir özveriyle bulunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Karalar, su faturalarını iki ay yüzde 50 ucuzlatmayı planladıklarına dikkat çekti.Karalar açıklamasında: “Su parasını almamak, borcu affetmek gibi bir yetkimiz yok. Daha önce afet döneminde su ücretlerini aşağıya çekmiştik. Böyle bir yetkimiz mevcut. Belediye meclisimizde inşallah bunu geçireceğiz. İki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indireceğiz” dedi.
Adana’da suya iki ay yüzde 50 indirim hedefleniyor
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, depremden kaynaklanan yaraları yardımlaşarak iyileştireceklerini belirterek, iki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indirmeyi planladıklarını açıkladı.
İyi günde, kötü günde halkın yanında büyük bir özveriyle bulunmaya devam edeceklerini belirten Başkan Karalar, su faturalarını iki ay yüzde 50 ucuzlatmayı planladıklarına dikkat çekti.
Karalar açıklamasında: “Su parasını almamak, borcu affetmek gibi bir yetkimiz yok. Daha önce afet döneminde su ücretlerini aşağıya çekmiştik. Böyle bir yetkimiz mevcut. Belediye meclisimizde inşallah bunu geçireceğiz. İki ay süreyle su kullanımı bedelini yüzde 50 indireceğiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.