pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas, 2018'de hızlı trene kavuşacak

05.11.2016 - 21:43, Güncelleme: 05.11.2016 - 21:43
 

Sivas, 2018'de hızlı trene kavuşacak

SİVAS Valisi Davut Gül, yapımı süren yüksek hızlı tren şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Gül, Sivas'ın 2018 yılında hızlı trene kavuşacağını söyledi.

SİVAS Valisi Davut Gül, yapımı süren yüksek hızlı tren şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Gül, Sivas'ın 2018 yılında hızlı trene kavuşacağını söyledi. Sivas Valisi Davut Gül, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren İnşaatı'nın Yıldızeli İlçesi Köklüce Köyü yakınlarındaki şantiye alanında bulunan tünelleri ve çalışma alanlarını gezti. Vali Gül, Sivaslıların merakla beklediği hızlı trenin 2018 yılında kente geleceğini söyledi. Ankara'dan Sivas'a kadar altyapıda 8 farklı müteahhittin çalıştığını vurgulayan Vali Gül, bunlardan ikisinin Sivas il sınırları içerisinde olduğunu kaydetti. Bu çalışmaların 2017 yılı içerisinde biteceğini kaydeden Gül, üst yapılarında tamamlanması ile birlikte 2018 sonlarına doğru Sivas'ta yüksek hızlı trenin çalışmaya başlayacağını dile getirdi. Bölgede devam eden çalışmaları da anlatan Gül, "Bu güzergahta en uzun tünelimiz 5, en uzun viyadüğümüz ise 2 kilometrenin üzerinde. 60 kilometrenin üzerinde ise tünel var. Çok nitelikli bir iş. İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi."ANKARA'YA 1 SAAT 50 DAKİKADA GİDECEĞİZ"Yüksek hızlı tren garının Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi'ne yapılacağını açıklayan Gül, şöyle konuştu:"İlimiz önemli bir değere kavuşmuş olacak. TCDD kontrolörlük hizmetleri işleri aksatmadan yapıyor. Firmamız programına göre iş ve işlemlerini yerine getiriyor. Bizimde ziyaretimizin amacı hem çalışanlarımızla bir araya gelmek hem de işlerin zamanında yetişmesi ile ilgili valilik nezdinde yapılabilecek işler varsa katkı sağlamaktır. Ben emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız olmak üzere bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bu yatırım her ile nasip olabilecek bir yatırım değildir. Çalışmalar tamamlandığında Sivas'tan Ankara'ya yaklaşık 1 saat 50 dakikada gitmiş olacağız. Parasal anlamda 10 milyarın üzerinde bir harcama gerçekleşiyor."
SİVAS Valisi Davut Gül, yapımı süren yüksek hızlı tren şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Gül, Sivas'ın 2018 yılında hızlı trene kavuşacağını söyledi.

SİVAS Valisi Davut Gül, yapımı süren yüksek hızlı tren şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Gül, Sivas'ın 2018 yılında hızlı trene kavuşacağını söyledi. 

Sivas Valisi Davut Gül, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren İnşaatı'nın Yıldızeli İlçesi Köklüce Köyü yakınlarındaki şantiye alanında bulunan tünelleri ve çalışma alanlarını gezti. Vali Gül, Sivaslıların merakla beklediği hızlı trenin 2018 yılında kente geleceğini söyledi. Ankara'dan Sivas'a kadar altyapıda 8 farklı müteahhittin çalıştığını vurgulayan Vali Gül, bunlardan ikisinin Sivas il sınırları içerisinde olduğunu kaydetti. Bu çalışmaların 2017 yılı içerisinde biteceğini kaydeden Gül, üst yapılarında tamamlanması ile birlikte 2018 sonlarına doğru Sivas'ta yüksek hızlı trenin çalışmaya başlayacağını dile getirdi. Bölgede devam eden çalışmaları da anlatan Gül, "Bu güzergahta en uzun tünelimiz 5, en uzun viyadüğümüz ise 2 kilometrenin üzerinde. 60 kilometrenin üzerinde ise tünel var. Çok nitelikli bir iş. İlimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"ANKARA'YA 1 SAAT 50 DAKİKADA GİDECEĞİZ"
Yüksek hızlı tren garının Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi'ne yapılacağını açıklayan Gül, şöyle konuştu:
"İlimiz önemli bir değere kavuşmuş olacak. TCDD kontrolörlük hizmetleri işleri aksatmadan yapıyor. Firmamız programına göre iş ve işlemlerini yerine getiriyor. Bizimde ziyaretimizin amacı hem çalışanlarımızla bir araya gelmek hem de işlerin zamanında yetişmesi ile ilgili valilik nezdinde yapılabilecek işler varsa katkı sağlamaktır. Ben emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve başbakanımız olmak üzere bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bu yatırım her ile nasip olabilecek bir yatırım değildir. Çalışmalar tamamlandığında Sivas'tan Ankara'ya yaklaşık 1 saat 50 dakikada gitmiş olacağız. Parasal anlamda 10 milyarın üzerinde bir harcama gerçekleşiyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.