pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi

05.11.2016 - 18:23, Güncelleme: 05.11.2016 - 18:23
 

Sivas Belediyesi'nde Toplu İş Sözleşmesi

SİVAS (AA) - Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir düğün salonunda düzenlenen törende konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Özbelsan’ın, oluşturduğu iş hacmiyle Sivas’ın en büyük kuruluşu olduğunu belirtti.Başkan Aydın, "Özbelsan, belediyemiz ve şehrimiz için önemli bir kuruluştur, riskli bir kuruluştur. Özbelsan üretirse sürekli kendini yenilerse belediye için de şehrimiz için de bir nimet olur. Özbelsan siyasi bir rant olarak algılanırsa çalışanları üretimden uzak durursa hepimiz için de külfet olur. Eskiden Özbelsan’da çalışanlar veresiye bir şey alamazdı, vermezlerdi. Özbelsan çalışanları maaş günlerini bilmiyorlardı. Biz, bir gelenek başlattık. Devam ediyor." ifadelerini kullandı.Sivas’a çok şeyler kazandırdıklarını ve bunu belediyenin tüm çalışanlarıyla başardıklarını aktaran Aydın, "Bu bir ekip işidir, bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Diğer taraftan, bir yerde mutlu olunmuyorsa o kurumda huzur olmaz. İnsanlar emeklerinin karşılığını aldığı zaman mutlu olur. Kendisine değer verildiği zaman mutlu olur. Biz bunların hepsini yapmak üzere yola çıktık ve yapıyoruz." açıklamasında bulundu.Konuşmalardan sonra toplu iş sözleşmesi imzalandı, karşılıklı hediyeler takdim edildi.İmza törenine, Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, Özbelsan A.Ş. Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ile çok sayı da Özbelsan A.Ş. personeli katıldı.
SİVAS (AA) - Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Hizmet İş Sendikası ile Sivas Belediyesi Özbelsan A.Ş. arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bir düğün salonunda düzenlenen törende konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Özbelsan’ın, oluşturduğu iş hacmiyle Sivas’ın en büyük kuruluşu olduğunu belirtti.

Başkan Aydın, "Özbelsan, belediyemiz ve şehrimiz için önemli bir kuruluştur, riskli bir kuruluştur. Özbelsan üretirse sürekli kendini yenilerse belediye için de şehrimiz için de bir nimet olur. Özbelsan siyasi bir rant olarak algılanırsa çalışanları üretimden uzak durursa hepimiz için de külfet olur. Eskiden Özbelsan’da çalışanlar veresiye bir şey alamazdı, vermezlerdi. Özbelsan çalışanları maaş günlerini bilmiyorlardı. Biz, bir gelenek başlattık. Devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Sivas’a çok şeyler kazandırdıklarını ve bunu belediyenin tüm çalışanlarıyla başardıklarını aktaran Aydın, "Bu bir ekip işidir, bir başarı varsa bu hepimizin başarısıdır. Diğer taraftan, bir yerde mutlu olunmuyorsa o kurumda huzur olmaz. İnsanlar emeklerinin karşılığını aldığı zaman mutlu olur. Kendisine değer verildiği zaman mutlu olur. Biz bunların hepsini yapmak üzere yola çıktık ve yapıyoruz." açıklamasında bulundu.

Konuşmalardan sonra toplu iş sözleşmesi imzalandı, karşılıklı hediyeler takdim edildi.

İmza törenine, Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, Özbelsan A.Ş. Genel Müdür Vekili Şaban Kaya, Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir ile çok sayı da Özbelsan A.Ş. personeli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.