pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesi Alt Yapı Çalışmaları

05.11.2016 - 16:58, Güncelleme: 05.11.2016 - 16:58
 

Kırşehir Belediyesi Alt Yapı Çalışmaları

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezini sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezini sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kentin önemli sorunu olan alt yapının yenilenmesine yönelik çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü vurgulayarak, çalışmalar sırasında çevreye verilen rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan sabır beklediklerini kaydetti.Kent merkezinin alt yapı sisteminin modern teknolojik gelişmelere uygun yenilenmesi gerektiğini aktaran Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi olarak şehir merkezindeki tüm kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve içme suyu şebekesini, yaşadığımız yüzyılın teknolojik yeniliklerine uygun sistemler kullanarak yenilemeye başladık." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezini sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir merkezini sağlıklı bir alt yapıya kavuşturmak için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, kentin önemli sorunu olan alt yapının yenilenmesine yönelik çalışmaların büyük bir hızla sürdüğünü vurgulayarak, çalışmalar sırasında çevreye verilen rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan sabır beklediklerini kaydetti.

Kent merkezinin alt yapı sisteminin modern teknolojik gelişmelere uygun yenilenmesi gerektiğini aktaran Bahçeci, "Kırşehir Belediyesi olarak şehir merkezindeki tüm kanalizasyon, yağmur suyu hattı ve içme suyu şebekesini, yaşadığımız yüzyılın teknolojik yeniliklerine uygun sistemler kullanarak yenilemeye başladık." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.