pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Oğlunu dövdüğünü iddia ettiği öğretmenden şikayetçi oldu

04.11.2016 - 17:02, Güncelleme: 04.11.2016 - 17:02
 

Oğlunu dövdüğünü iddia ettiği öğretmenden şikayetçi oldu

SİVAS'ta, 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki H.H.Ç.'ın teneffüste arkadaşıyla şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. tarafından dövüldüğü iddia edildi.

SİVAS'ta, 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki H.H.Ç.'ın teneffüste arkadaşıyla şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. tarafından dövüldüğü iddia edildi.  Sağ gözü moraran öğrencinin ailesi, hastaneden darp raporu alarak, öğretmenden şikayetçi oldu.Olay, geçen salı sabahı Selçuk Ortaokulu'nda meydana geldi. 8-İ sınıfında eğitim gören H.H.Ç., teneffüste arkadaşı E.G. ile şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. müdahale etti. İddia göre öğretmen G.H., öğrencileri dövdü, kafalarını tokuşturdu. Sağ gözü moraran H.H.Ç.'nin yüzüne buz konularak müdahale edildi. Okula çağrılan velisine ise arkadaşıyla şakalaşırken çarpıştığı söylendi. Daha sonra oğlunun arkadaşlarından farklı bilgi aldığını belirten anne Suna Çenebaşı, Numune Hastanasi'nden darp raporu alarak karakola gidip öğretmenden şikayetçi oldu.Olaydan sonra okul müdürü tarafından okula çağrıldığını ifade eden anne Çenebaşı, "Müdür beni çağırdı. 'Arkadaşıyla yanlışlıkla birbirine vurdular' dedi. Ama sonra öyle olmadığını öğrendim. Arkadaşları geldi ve 'Suna teyze öğretmen dövdü' dedi. Daha sonra ben müdürü aradım. Müdür, 'Benim bilgim yoktu, çocuk bana öyle bir şey söylemedi' dedi. Sabah hastaneye gittik, 2 gün rapor verdiler. Sonra karakola gittik, şikayette bulunduk. Üç ay sonra tekrar göz doktoruna muayeneye gidecek" dedi.Okul içindeki kameraların incelenmesini isteyen anne Çenebaşı, "Bir anne olarak çok üzüldüm bu duruma. Çocuk korkudan okula gitmek istemiyor. Benim çocuğumun psikolojisi tamamen yerle bir oldu. Öğretmenlerin bu şekilde davranmasını istemiyorum. Benim çocuğumun başına gelen yarın bir başkasının çocuğunun başına gelir. Buna önlem alınmasını istiyorum. Mağdur durumdayız. Çocuğum çok korkmuş ve rahatsız. Sabaha kadar uyumadı. Öğretmenin benim çocuğumun psikolojisini bozmaya hakkı yoktur. Öğretmenden şikayetçiyim" dedi.'OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM'H.H.Ç. ise arkadaşını çağırmak için bir üst kata çıktığını ifade ederek, "Arkadaşımla şakalaşmıştım. Bir tane çocuk geldi benim yakamı tuttu. Ben de onun yakasını tuttum. Hoca geldi kafamızı tokuşturdu. Ondan sonra gözüm şişmeye başladı. Daha sonra hoca lavaboya götürdü yüzüme buz koydu. Okulun idaresine gidip ifademi verdim. Daha sonra da annemle karakola gidip ifade verdim. Hastaneye gittik, rapor aldık. Hocadan korkuyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bir daha dövebilir" dedi.MİLLİ EĞİTİM: ÖĞRETMEN, ÇOCUKLARIN KAVGASINI AYIRMIŞMilli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, nöbetçi öğretmenin ders arasında kavga eden Hasan Hüseyin Çapar ile diğer öğrenciyi ayırdığı belirtilerek, olayın savcılığa intikal etttiği ve araştırmalar sonunda gereğinin yapılacağı ifade edildi. - Sivas
SİVAS'ta, 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki H.H.Ç.'ın teneffüste arkadaşıyla şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. tarafından dövüldüğü iddia edildi.

SİVAS'ta, 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki H.H.Ç.'ın teneffüste arkadaşıyla şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. tarafından dövüldüğü iddia edildi.

 

Sağ gözü moraran öğrencinin ailesi, hastaneden darp raporu alarak, öğretmenden şikayetçi oldu.

Olay, geçen salı sabahı Selçuk Ortaokulu'nda meydana geldi. 8-İ sınıfında eğitim gören H.H.Ç., teneffüste arkadaşı E.G. ile şakalaşırken nöbetçi öğretmen G.H. müdahale etti. İddia göre öğretmen G.H., öğrencileri dövdü, kafalarını tokuşturdu. Sağ gözü moraran H.H.Ç.'nin yüzüne buz konularak müdahale edildi. Okula çağrılan velisine ise arkadaşıyla şakalaşırken çarpıştığı söylendi. Daha sonra oğlunun arkadaşlarından farklı bilgi aldığını belirten anne Suna Çenebaşı, Numune Hastanasi'nden darp raporu alarak karakola gidip öğretmenden şikayetçi oldu.
Olaydan sonra okul müdürü tarafından okula çağrıldığını ifade eden anne Çenebaşı, "Müdür beni çağırdı. 'Arkadaşıyla yanlışlıkla birbirine vurdular' dedi. Ama sonra öyle olmadığını öğrendim. Arkadaşları geldi ve 'Suna teyze öğretmen dövdü' dedi. Daha sonra ben müdürü aradım. Müdür, 'Benim bilgim yoktu, çocuk bana öyle bir şey söylemedi' dedi. Sabah hastaneye gittik, 2 gün rapor verdiler. Sonra karakola gittik, şikayette bulunduk. Üç ay sonra tekrar göz doktoruna muayeneye gidecek" dedi.
Okul içindeki kameraların incelenmesini isteyen anne Çenebaşı, "Bir anne olarak çok üzüldüm bu duruma. Çocuk korkudan okula gitmek istemiyor. Benim çocuğumun psikolojisi tamamen yerle bir oldu. Öğretmenlerin bu şekilde davranmasını istemiyorum. Benim çocuğumun başına gelen yarın bir başkasının çocuğunun başına gelir. Buna önlem alınmasını istiyorum. Mağdur durumdayız. Çocuğum çok korkmuş ve rahatsız. Sabaha kadar uyumadı. Öğretmenin benim çocuğumun psikolojisini bozmaya hakkı yoktur. Öğretmenden şikayetçiyim" dedi.

'OKULA GİTMEK İSTEMİYORUM'
H.H.Ç. ise arkadaşını çağırmak için bir üst kata çıktığını ifade ederek, "Arkadaşımla şakalaşmıştım. Bir tane çocuk geldi benim yakamı tuttu. Ben de onun yakasını tuttum. Hoca geldi kafamızı tokuşturdu. Ondan sonra gözüm şişmeye başladı. Daha sonra hoca lavaboya götürdü yüzüme buz koydu. Okulun idaresine gidip ifademi verdim. Daha sonra da annemle karakola gidip ifade verdim. Hastaneye gittik, rapor aldık. Hocadan korkuyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bir daha dövebilir" dedi.

MİLLİ EĞİTİM: ÖĞRETMEN, ÇOCUKLARIN KAVGASINI AYIRMIŞ


Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, nöbetçi öğretmenin ders arasında kavga eden Hasan Hüseyin Çapar ile diğer öğrenciyi ayırdığı belirtilerek, olayın savcılığa intikal etttiği ve araştırmalar sonunda gereğinin yapılacağı ifade edildi. - Sivas

581b0ec0eb10bb17588b453f.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.