pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Genel Sekreter Kaya Görevine Başladı

31.10.2016 - 17:37, Güncelleme: 31.10.2016 - 17:37
 

Genel Sekreter Kaya Görevine Başladı

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Mehmet Nebi Kaya, 31 Ekim 2016 Pazartesi günü fiilî olarak görevine başladı.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Mehmet Nebi Kaya, 31 Ekim 2016 Pazartesi günü fiilî olarak görevine başladı.  Makamına geçerek kısa bir açıklama yapan Kaya, “Öncelikle bu görevin, ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Güzide ilçelerimizden biri olan Divriği’de kaymakam olarak görev yaptıktan sonra tekrar bu şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu görev, bize yeni yükümlülük ve sorumluluklar getiriyor olsa da vatandaşlarımızın desteği, Sivas İl Özel İdare ailesinin özverili çalışmaları ile en iyi şekilde hizmete dönüşecektir. Bizden önceki meslektaşımız, abimiz Salih Ayhan’dan aldığımız vazifeyi daha iyi noktalara, daha ileri mesafelere taşımak için gayret edeceğiz. Ayrıca, başta Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz olmak üzere, beni bu göreve layık gören Devlet büyüklerimize ve Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Genel Sekreter Kaya, “Tebrik ve kutlama amacıyla çiçek gönderilmemesini bunun yerine Sayın Valimiz Davut Gül öncülüğünde Sivas Hizmet Vakfı tarafından yürütülen "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine verilecek burs için açılan Sivas Hizmet Vakfı hesabına yardım yapılması bizleri memnun edecektir.” diyerek sözlerini tamamladı. İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya daha sonra İl Encümen Toplantı Salonuna geçerek birim müdürlerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya hem birim müdürleriyle tanıştı hem de İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. -  Sivas   
Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Mehmet Nebi Kaya, 31 Ekim 2016 Pazartesi günü fiilî olarak görevine başladı.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görevlendirilen Mehmet Nebi Kaya, 31 Ekim 2016 Pazartesi günü fiilî olarak görevine başladı.  


Makamına geçerek kısa bir açıklama yapan Kaya, “Öncelikle bu görevin, ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Güzide ilçelerimizden biri olan Divriği’de kaymakam olarak görev yaptıktan sonra tekrar bu şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu görev, bize yeni yükümlülük ve sorumluluklar getiriyor olsa da vatandaşlarımızın desteği, Sivas İl Özel İdare ailesinin özverili çalışmaları ile en iyi şekilde hizmete dönüşecektir. Bizden önceki meslektaşımız, abimiz Salih Ayhan’dan aldığımız vazifeyi daha iyi noktalara, daha ileri mesafelere taşımak için gayret edeceğiz. Ayrıca, başta Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz olmak üzere, beni bu göreve layık gören Devlet büyüklerimize ve Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Genel Sekreter Kaya, “Tebrik ve kutlama amacıyla çiçek gönderilmemesini bunun yerine Sayın Valimiz Davut Gül öncülüğünde Sivas Hizmet Vakfı tarafından yürütülen "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor" projesi kapsamında 5 bin lisans öğrencisine verilecek burs için açılan Sivas Hizmet Vakfı hesabına yardım yapılması bizleri memnun edecektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya daha sonra İl Encümen Toplantı Salonuna geçerek birim müdürlerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Genel Sekreter Mehmet Nebi Kaya hem birim müdürleriyle tanıştı hem de İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı. -  Sivas
 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.