pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Şehit Güzel'in İsmi Caddeye Verildi

31.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 31.10.2016 - 15:48
 

Aksaray'da Şehit Güzel'in İsmi Caddeye Verildi

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bulunan bir caddeye, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bulunan bir caddeye, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel'in ismi verildi.Aksaray Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı'nda, Güzel'in isminin bir caddeye verilmesi görüşüldü.Verilen önerge oy birliği ile kabul edilerek, Önder Güzel'in ismi Ziraat Caddesi olarak bilinen itfaiye ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün bulunduğu 57. Cadde'ye verildi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Güzel ve diğer şehitlerin vatanları için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiklerini söyledi. Onlara bir vefa olarak şehidin isminin caddeye verildiğini belirten Yazgı, kararın alınmasını sağlayan tüm Meclis üyelerine teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bulunan bir caddeye, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bulunan bir caddeye, Fethullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Önder Güzel'in ismi verildi.

Aksaray Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan Toplantısı'nda, Güzel'in isminin bir caddeye verilmesi görüşüldü.

Verilen önerge oy birliği ile kabul edilerek, Önder Güzel'in ismi Ziraat Caddesi olarak bilinen itfaiye ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün bulunduğu 57. Cadde'ye verildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da Güzel ve diğer şehitlerin vatanları için gözlerini kırpmadan canlarını feda ettiklerini söyledi.

Onlara bir vefa olarak şehidin isminin caddeye verildiğini belirten Yazgı, kararın alınmasını sağlayan tüm Meclis üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.