pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hakkari'deki Terör Saldırısı

31.10.2016 - 12:43, Güncelleme: 31.10.2016 - 12:43
 

Hakkari'deki Terör Saldırısı

Çukurca ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Şener, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Selim Şener'in cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.Şehit Şener'in (25) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhanedddin Binası morgundan alınan naaşı, helallik için Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'ndeki babaevine getirildi. Şehidin yakınları bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.Daha sonra Şener için Kalemkırdı Camisi'nde tören düzenlendi. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, İl Müftüsü Şahin Güven, cenaze namazını kıldırdı.Namaz sonrasında top arabasına konulan şehidin naaşı, tören mangası eşliğinde getirildiği Hava ve Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Çukurca ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Selim Şener, Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

KAYSERİ (AA) - Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce gerçekleştirilen havanlı saldırıda şehit edilen Piyade Uzman Çavuş Selim Şener'in cenazesi, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Şehit Şener'in (25) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyyid Burhanedddin Binası morgundan alınan naaşı, helallik için Melikgazi ilçesi Şirintepe Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.

Şehidin yakınları bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.

Daha sonra Şener için Kalemkırdı Camisi'nde tören düzenlendi.

Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından, İl Müftüsü Şahin Güven, cenaze namazını kıldırdı.

Namaz sonrasında top arabasına konulan şehidin naaşı, tören mangası eşliğinde getirildiği Hava ve Garnizon Şehitliği'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kaymakamlar, askeri ve mülki erkan, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.