pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet 93 Yaşında

29.10.2016 - 21:13, Güncelleme: 29.10.2016 - 21:13
 

Cumhuriyet 93 Yaşında

Eskişehir'de fener alayı düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi. Porsuk Çayı kıyısında gerçekleştirilen fener alayına, vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ve cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Etkinliğe çay üzerinden 3 bot da katıldı.Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit düşmesi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a silahlı saldırı nedeniyle kutlama yapılmadı.
Eskişehir'de fener alayı düzenlendi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında fener alayı düzenlendi.

Porsuk Çayı kıyısında gerçekleştirilen fener alayına, vatandaşlar ellerindeki Türk bayrakları ve cep telefonlarının ışıklarıyla eşlik etti. Etkinliğe çay üzerinden 3 bot da katıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit düşmesi ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'a silahlı saldırı nedeniyle kutlama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.