pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet bayramı Sivas'ta coşkuyla kutlandı

29.10.2016 - 20:19, Güncelleme: 29.10.2016 - 20:19
 

Cumhuriyet bayramı Sivas'ta coşkuyla kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

 Tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.Vali Davut Gül, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Kip ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ın vatandaşları selamlamasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti. AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran ve çok sayıda vatandaşında katıldığı kutlama programında konuşan Vali Davut Gül, “93 yıl önce Halkımızın büyük zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize halkımız 15 Temmuz’da yeni bir tarih yazarak sahip çıktı.” ifadesini kullandı.Halk oyunları ekibinin folklor gösterisinin ardından öğrenciler okçuluk gösterisi sunduğu kutlama programında son olarak tören geçişi yapıldı.Programın ardından Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve beraberindekiler Şemsi Sivasî Kütüphanesi’nde, “Sivas’ta Demokrasi Nöbeti” ile “Atatürk” konulu fotoğraf ve resim sergilerinin açılışını yaptı. - Sivas 
Tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

 

Tüm yurtta olduğu gibi Sivas'ta Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü coşkuyla kutlandı.

Vali Davut Gül, Garnizon Komutanı Albay Mehmet Kip ve Belediye Başkanı Sami Aydın’ın vatandaşları selamlamasıyla başlayan kutlama programı, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi önünde İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

 

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Sinan Şen, Sivas Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Adnan Oran ve çok sayıda vatandaşında katıldığı kutlama programında konuşan Vali Davut Gül, “93 yıl önce Halkımızın büyük zaferin ardından kurulan Cumhuriyetimize halkımız 15 Temmuz’da yeni bir tarih yazarak sahip çıktı.” ifadesini kullandı.

Halk oyunları ekibinin folklor gösterisinin ardından öğrenciler okçuluk gösterisi sunduğu kutlama programında son olarak tören geçişi yapıldı.

Programın ardından Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve beraberindekiler Şemsi Sivasî Kütüphanesi’nde, “Sivas’ta Demokrasi Nöbeti” ile “Atatürk” konulu fotoğraf ve resim sergilerinin açılışını yaptı. - Sivas

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.