pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhuriyet 93 Yaşında

29.10.2016 - 18:23, Güncelleme: 29.10.2016 - 18:23
 

Cumhuriyet 93 Yaşında

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Zara Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar,...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Zara Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar, Demokrasi Meydanı’nda devam etti. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Cengiz Nayman, günün önemini belirten konuşma yaptı.Nayman, zorluklar ve ağır mücadeleler sonrasında kavuşulan Cumhuriyetin 93. yılının ülkeye ve millete kutlu olmasını diledi.Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisinin yapıldığı kutlamalarda, şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Kutlamalar, tören yürüyüşüyle sona erdi.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı. Zara Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar,...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenlerle kutlandı.

Zara Kaymakamlığında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar, Demokrasi Meydanı’nda devam etti. Burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Cengiz Nayman, günün önemini belirten konuşma yaptı.

Nayman, zorluklar ve ağır mücadeleler sonrasında kavuşulan Cumhuriyetin 93. yılının ülkeye ve millete kutlu olmasını diledi.

Öğrenciler tarafından halk oyunları gösterisinin yapıldığı kutlamalarda, şiir, kompozisyon ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Kutlamalar, tören yürüyüşüyle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.