pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'na Turist İlgilisi

29.10.2016 - 17:33, Güncelleme: 29.10.2016 - 17:33
 

Beypazarı'na Turist İlgilisi

ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, her geçen gün ziyareti sayınını artırıyor. Tarihi konakları ve yöresel yemekleriyle ilgi...

ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, her geçen gün ziyareti sayınını artırıyor. Tarihi konakları ve yöresel yemekleriyle ilgi çeken Beypazarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı. Son iki gün içinde yurdun çeşitli yerlerinden çok sayıda kişinin geldiği ilçede, hareketlilik yaşandı.Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı, yaptığı açıklamada, ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Bağlarlı, Beypazarı'nın güzellikleri ile konaklarını, tarihi mekanlarını ve yemeklerini halkın çok beğendiğini aktararak, "Yılın sonuna doğru geldiğimiz bu aylarda geriye doğru bakıldığında turist sayısında artış olduğunu görüyoruz. Bunun yanında yabancı turistin de artık Beypazarı ilçesini gezi rotalarına eklediğini biliyoruz." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, her geçen gün ziyareti sayınını artırıyor. Tarihi konakları ve yöresel yemekleriyle ilgi...

ANKARA (AA) - Ankara'nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı, her geçen gün ziyareti sayınını artırıyor.

Tarihi konakları ve yöresel yemekleriyle ilgi çeken Beypazarı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.

Son iki gün içinde yurdun çeşitli yerlerinden çok sayıda kişinin geldiği ilçede, hareketlilik yaşandı.

Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Bağlarlı, yaptığı açıklamada, ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamaya çalıştıklarını söyledi.

Bağlarlı, Beypazarı'nın güzellikleri ile konaklarını, tarihi mekanlarını ve yemeklerini halkın çok beğendiğini aktararak, "Yılın sonuna doğru geldiğimiz bu aylarda geriye doğru bakıldığında turist sayısında artış olduğunu görüyoruz. Bunun yanında yabancı turistin de artık Beypazarı ilçesini gezi rotalarına eklediğini biliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.