pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Deaş Operasyonu

29.10.2016 - 10:23, Güncelleme: 29.10.2016 - 10:23
 

Konya'da Deaş Operasyonu

Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik kent merkezinde belirlenen 14 adrese operasyon düzenledi. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyona, özel hareket polisleri de katıldı. Baskın yapılan yerlerde, DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı. Zanlılar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Hakkında gözaltı kararı bulunan 2 kişinin Suriye'de olduğu, 2 zanlının da arandığı öğrenildi.
Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütü DEAŞ'a yönelik kent merkezinde belirlenen 14 adrese operasyon düzenledi.

Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyona, özel hareket polisleri de katıldı. Baskın yapılan yerlerde, DEAŞ üyesi oldukları iddiasıyla 10 kişi gözaltına alındı.

Zanlılar, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Hakkında gözaltı kararı bulunan 2 kişinin Suriye'de olduğu, 2 zanlının da arandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.