pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Soruşturması

25.10.2016 - 19:28, Güncelleme: 25.10.2016 - 19:28
 

Fetö Soruşturması

Başkentte yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 3 kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında 3 kişi tutuklandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren 4 şüpheliden 3'ü tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken, bir kişi serbest bırakıldı. Sulh Ceza Hakimliğinde savunmalarını yapan 3 şüpheli, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle tutuklandı. Tutuklananlardan birinin binbaşı, ikisinin ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının eski çalışanları olduğu öğrenildi.
Başkentte yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 3 kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında 3 kişi tutuklandı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından Ankara Adliyesine getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısına ifade veren 4 şüpheliden 3'ü tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilirken, bir kişi serbest bırakıldı.

Sulh Ceza Hakimliğinde savunmalarını yapan 3 şüpheli, FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle tutuklandı.

Tutuklananlardan birinin binbaşı, ikisinin ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının eski çalışanları olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.