pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adliye Mensuplarından Ömer Halisdemir'in Kabrine Ziyaret

25.10.2016 - 13:04, Güncelleme: 25.10.2016 - 13:04
 

Adliye Mensuplarından Ömer Halisdemir'in Kabrine Ziyaret

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve kurum personelleri 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında...

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve kurum personelleri 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabrini ziyaret eden Öselmiş ve adliye çalışanları burada dua etti. Ardından Halisdemir'in ailesini ziyaret eden Öselmiş ve beraberindekiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 8 bin metre kare alana yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nı gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.
NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve kurum personelleri 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında...

NİĞDE (AA) - Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş ve kurum personelleri 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında, Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.

Halisdemir'in Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde bulunan şehitlikteki kabrini ziyaret eden Öselmiş ve adliye çalışanları burada dua etti.

Ardından Halisdemir'in ailesini ziyaret eden Öselmiş ve beraberindekiler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesince 8 bin metre kare alana yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nı gezdi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.