pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

VSS giyim mağazası Sivas'ta açıldı

22.10.2016 - 16:45, Güncelleme: 22.10.2016 - 16:45
 

VSS giyim mağazası Sivas'ta açıldı

Sivas’ta farklı markalarla hizmet veren giyim mağazalarına bir yenisi daha eklendi.

Sivas’ta farklı markalarla hizmet veren giyim mağazalarına bir yenisi daha eklendi.VSS markasıyla faaliyet gösteren mağazanın açılış törenine Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yanı sıra, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Metropol Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kaptan ile çok sayıda davetli katıldı.Atatürk caddesi Kule evler Kaptan AVM’nin alt katında faaliyet gösteren mağazanın açılışında konuşan Sesob Başkanı Beşir Köksal, esnaf ve sanatkarın ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, “Eğer bir ülkede esnaf ve sanatkarlar huzursuz ise o ülkede istikrardan bahsedilmesi zordur. İlimizde devlet imkanları da kullanılarak güzel çalışmalar yapılmakta ve yeni yeni işyerleri açılmaktadır. Esnaflarımızında kendi sermayelerini birleştireek yeni işyerleri açması bizleri memnun ediyor. İşyerimizin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum”dedi.İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam’ın duasının ardından kurdale kesilerek işyeri hizmete sunuldu.Katılımcılar , açılışın ardından Yasin Turmuş ve Ebubekir Erinmez tarafından hizmete açılan mağazası gezdi.
Sivas’ta farklı markalarla hizmet veren giyim mağazalarına bir yenisi daha eklendi.

Sivas’ta farklı markalarla hizmet veren giyim mağazalarına bir yenisi daha eklendi.

VSS markasıyla faaliyet gösteren mağazanın açılış törenine Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ın yanı sıra, Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ, Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Metropol Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kaptan ile çok sayıda davetli katıldı.
Atatürk caddesi Kule evler Kaptan AVM’nin alt katında faaliyet gösteren mağazanın açılışında konuşan Sesob Başkanı Beşir Köksal, esnaf ve sanatkarın ülke ekonomisine önemli katkılar sağladığını vurgulayarak, “Eğer bir ülkede esnaf ve sanatkarlar huzursuz ise o ülkede istikrardan bahsedilmesi zordur. İlimizde devlet imkanları da kullanılarak güzel çalışmalar yapılmakta ve yeni yeni işyerleri açılmaktadır. Esnaflarımızında kendi sermayelerini birleştireek yeni işyerleri açması bizleri memnun ediyor. İşyerimizin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum”dedi.
İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Susam’ın duasının ardından kurdale kesilerek işyeri hizmete sunuldu.
Katılımcılar , açılışın ardından Yasin Turmuş ve Ebubekir Erinmez tarafından hizmete açılan mağazası gezdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.