pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na Doğru

21.10.2016 - 15:48, Güncelleme: 21.10.2016 - 15:48
 

Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na Doğru

- Maratonun tanıtımı için 21-27 Ekim tarihlerinde Fatih, Pendik, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde stant kurulacak

İSTANBUL (AA) - Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nun tanıtımı için İstanbul'un çeşitli ilçelerinde stant kurulacak.Vodafone'dan yapılan açıklamada, 13 Kasım'da düzenlenecek maraton için 21-27 Ekim tarihlerinde Vodafone'un Fatih, Pendik, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde bilgilendirme amaçlı stant kuracağı belirtildi.Buna göre Vodafone'un, 21-22 Ekim tarihlerinde Fatih ve Pendik, 24-25 Ekim tarihlerinde Beyoğlu ve Şişli, 26-27 Ekim tarihlerinde ise Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde meydan etkinlikleri düzenleyeceği kaydedildi.
- Maratonun tanıtımı için 21-27 Ekim tarihlerinde Fatih, Pendik, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde stant kurulacak


İSTANBUL (AA) - Vodafone 38. İstanbul Maratonu'nun tanıtımı için İstanbul'un çeşitli ilçelerinde stant kurulacak.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, 13 Kasım'da düzenlenecek maraton için 21-27 Ekim tarihlerinde Vodafone'un Fatih, Pendik, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde bilgilendirme amaçlı stant kuracağı belirtildi.

Buna göre Vodafone'un, 21-22 Ekim tarihlerinde Fatih ve Pendik, 24-25 Ekim tarihlerinde Beyoğlu ve Şişli, 26-27 Ekim tarihlerinde ise Beşiktaş ve Kadıköy ilçelerinde meydan etkinlikleri düzenleyeceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.