pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Misafir Öğrenciler, Kapadokya'yı Gezdi

20.10.2016 - 13:33, Güncelleme: 20.10.2016 - 13:33
 

Misafir Öğrenciler, Kapadokya'yı Gezdi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye eğitim için farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Kapadokya’yı gezdi.Medeniyetin Burçları Derneği'nden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye eğitim için farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Kapadokya’yı gezdi.Medeniyetin Burçları Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) ile Medeniyetin Burçları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kayseri Uluslararası Öğrenciler Akademisi"ne katılan yabancı öğrenciler için Kapadokya'ya gezi düzenlendi. Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı etkinlikte, uluslararası öğrenciler bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı buldu.Suriye, Moğolistan, Çad, Tanzanya gibi ülkelerden gelen öğrenciler, çömlek yapımını izleyip, peribacalarını gezdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye eğitim için farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Kapadokya’yı gezdi.Medeniyetin Burçları Derneği'nden yapılan...
KAYSERİ (AA) - Kayseri'ye eğitim için farklı ülkelerden gelen üniversite öğrencileri, Kapadokya’yı gezdi.
Medeniyetin Burçları Derneği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı (YTB) ile Medeniyetin Burçları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kayseri Uluslararası Öğrenciler Akademisi"ne katılan yabancı öğrenciler için Kapadokya'ya gezi düzenlendi.
Yaklaşık 50 öğrencinin katıldığı etkinlikte, uluslararası öğrenciler bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkanı buldu.
Suriye, Moğolistan, Çad, Tanzanya gibi ülkelerden gelen öğrenciler, çömlek yapımını izleyip, peribacalarını gezdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.