pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çubuk'ta Agat Taşı Atölyesi Kayıtları Başladı

20.10.2016 - 10:48, Güncelleme: 20.10.2016 - 10:48
 

Çubuk'ta Agat Taşı Atölyesi Kayıtları Başladı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde açılacak Agat Taşı İşleme Atölyesi kursları için kayıtların başladığı belirtildi. Ankara Kalkınma...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde açılacak Agat Taşı İşleme Atölyesi kursları için kayıtların başladığı belirtildi. Ankara Kalkınma Ajansı desteğiyle Çubuk Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde geliştirilen Agat Taşı İşleme Atölyesi Projesi kapsamında doğa taşları işlemeciliği, takı yapımı ve gümüş takı işlemeciliği kursları açılıyor. Kurslar için kayıtların ekim ayı sonuna kadar devam edeceği ve eğitimin 24 Ekim'de başlayacağı ifade edildi.Proje kapsamında 2 yılda 60 kişinin meslek edindiği belirtildi.
ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde açılacak Agat Taşı İşleme Atölyesi kursları için kayıtların başladığı belirtildi. Ankara Kalkınma...

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde açılacak Agat Taşı İşleme Atölyesi kursları için kayıtların başladığı belirtildi.

Ankara Kalkınma Ajansı desteğiyle Çubuk Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde geliştirilen Agat Taşı İşleme Atölyesi Projesi kapsamında doğa taşları işlemeciliği, takı yapımı ve gümüş takı işlemeciliği kursları açılıyor.

Kurslar için kayıtların ekim ayı sonuna kadar devam edeceği ve eğitimin 24 Ekim'de başlayacağı ifade edildi.

Proje kapsamında 2 yılda 60 kişinin meslek edindiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.