pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

20.10.2016 - 09:48, Güncelleme: 20.10.2016 - 09:48
 

Fetö'nün Darbe Girişimine İlişkin Soruşturma

Konya'da sürdürülen soruşturma kapsamında, 15 adliye çalışanı gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, 15 adliye çalışanı gözaltına alındı. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının adliye çalışanlarına yönelik yürüttüğü soruşturmada, FETÖ ile bağlantılı olduğu öne sürülen 17 adliye çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.Harekete geçen polis ekipleri, 15 şüpheliyi kent merkezinde gözaltına aldı. Şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.Adresinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Konya'da sürdürülen soruşturma kapsamında, 15 adliye çalışanı gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, 15 adliye çalışanı gözaltına alındı.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının adliye çalışanlarına yönelik yürüttüğü soruşturmada, FETÖ ile bağlantılı olduğu öne sürülen 17 adliye çalışanı hakkında gözaltı kararı verildi.

Harekete geçen polis ekipleri, 15 şüpheliyi kent merkezinde gözaltına aldı. Şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Adresinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.