pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Osmanlıspor'da, Villarreal Maçı Hazırlıkları

18.10.2016 - 20:33, Güncelleme: 18.10.2016 - 20:33
 

Osmanlıspor'da, Villarreal Maçı Hazırlıkları

- Sakatlığı süren Engin Bekdemir antrenmana katılmazken, Litvanyalı kaleci Karcemarskas fizyoterapist eşliğinde çalıştı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda İspanyol ekibi Villarreal ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren Engin Bekdemir dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi. Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.Futbolcuların, idmanda çabukluk ve sürat çalışmasının yanı sıra çift kale maç oynadığı ifade edildi.Osmanlıspor, hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.
- Sakatlığı süren Engin Bekdemir antrenmana katılmazken, Litvanyalı kaleci Karcemarskas fizyoterapist eşliğinde çalıştı


ANKARA (AA) - Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda İspanyol ekibi Villarreal ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Batıkent Tesisleri'nde, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı süren Engin Bekdemir dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi. Litvanyalı kaleci Zydrunas Karcemarskas ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Futbolcuların, idmanda çabukluk ve sürat çalışmasının yanı sıra çift kale maç oynadığı ifade edildi.

Osmanlıspor, hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.