pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları

18.10.2016 - 14:48, Güncelleme: 18.10.2016 - 14:48
 

Sivasspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları

SİVAS (AA) - Sivasspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör...

SİVAS (AA) - Sivasspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Futbolcular daha sonra kondisyon, güç ve pas çalışmaları yaptı. Sakatlığı nedeniyle kaleci Korcan Çelikay takımdan ayrı koştu. Sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Burhan Eşer ile Yiğit İncedemir, antrenmanda yer almadı. Sivasspor, ligin 8. haftasında 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.
SİVAS (AA) - Sivasspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör...


SİVAS (AA) - Sivasspor, TFF 1. Lig'in 8. haftasında sahasında Şanlıurfaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, koşuyla başladı. Futbolcular daha sonra kondisyon, güç ve pas çalışmaları yaptı.

Sakatlığı nedeniyle kaleci Korcan Çelikay takımdan ayrı koştu. Sakatlıkları bulunan orta saha oyuncuları Burhan Eşer ile Yiğit İncedemir, antrenmanda yer almadı.

Sivasspor, ligin 8. haftasında 22 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de sahasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.