pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kars’ta fahiş fiyat denetimleri yapılıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2023 - 17:30, Güncelleme: 08.02.2023 - 17:22
 

Kars’ta fahiş fiyat denetimleri yapılıyor

Kars’ta fahiş fiyat denetimleri yapılıyor

Kars’ta deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelere yönelik denetim yapıldı.Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili etkileyen üzücü deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yapıldığı iddiaları kamuoyuna yansımasının ardından Vali Türker Öksüz’ün talimatlarıyla kurulan denetim ekipleri, il genelinde denetimlerini sıklaştırdı.Bu çerçevede, deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelere ısıtıcı, hazır gıda kolisi, battaniye, yağmurluk, hijyen seti, kadın ve yaşlı hijyen bezi, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, kışlık bot ve mont, atkı-bere-eldiven, tuvalet kağıdı perakende satış yerlerinde fahiş fiyat artışı denetimleri yoğun bir şekilde yapıldı.Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, ekiplerin denetimlerini aralıksız sürdüreceği öğrenildi.
Kars’ta fahiş fiyat denetimleri yapılıyor
Kars’ta deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan malzemelere yönelik denetim yapıldı.
Kahramanmaraş merkezli olmak üzere 10 ili etkileyen üzücü deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelerde fahiş fiyat artışı yapıldığı iddiaları kamuoyuna yansımasının ardından Vali Türker Öksüz’ün talimatlarıyla kurulan denetim ekipleri, il genelinde denetimlerini sıklaştırdı.
Bu çerçevede, deprem sonrasında acil ihtiyaç duyulan malzemelere ısıtıcı, hazır gıda kolisi, battaniye, yağmurluk, hijyen seti, kadın ve yaşlı hijyen bezi, uyku tulumu, bebek maması, powerbank, kışlık bot ve mont, atkı-bere-eldiven, tuvalet kağıdı perakende satış yerlerinde fahiş fiyat artışı denetimleri yoğun bir şekilde yapıldı.
Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, ekiplerin denetimlerini aralıksız sürdüreceği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.