pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Maçın Ardından

15.10.2016 - 19:08, Güncelleme: 15.10.2016 - 19:08
 

Maçın Ardından

- Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök: "Oyun üstünlüğü hep bizdeydi"- Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Oynadığımız oyuna bakarsak 1 puan iyi"

BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, oyundan memnun olduğunu söyledi.Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Cangök, şunları söyledi:"Maç Balıkesirspor açısından iyi geçti. Çünkü karşımızda Süper Lig tecrübesi olan bir takım vardı. İlk devre çok iyi pas yaptık ve iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Oyun üstünlüğü hep bizdeydi. Devre arasında sürekli pas yapmamız gerektiğini söyledik. İkinci devre daha iyi top yaptı takımımız. Golü önce biz atsaydık daha farklı sonuç olurdu. Ben oynanan oyundan ve oyuncularımın gösterdikleri karakterden dolayı memnunum."- Sivasspor cephesiSivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise oynadıkları futbola göre alınan 1 puanın iyi olduğunu belirtti. Bakkal, mücadeleyle ilgili şunları söyledi:"Geçen hafta Altınordu galibiyetimiz olduğu için bu hafta da buraya galibiyet için geldik. Oynadığımız oyuna bakarsak 1 puan iyi. Direkten dönen ve son dakikada değerlendiremediğimiz bir pozisyon var. Oyuncuların biraz daha performansını artırması gerekiyor. Genel anlamda performanstan memnun değilim. Hakemin maçı biraz sürdürmesi gerekiyor. Türk futbolu zaten yavaş oynanıyor. Avantaja bırakması gereken pozisyonlar vardı. Taraftar maçın durmasından hoşlanmaz. Zaten tribünler boş. Amacımız daha iyi oynamak. Önümüzdeki maçlarda bunu ortaya koyacağız."
- Balıkesirspor Teknik Direktörü Cangök: "Oyun üstünlüğü hep bizdeydi"- Sivasspor Teknik Direktörü Bakkal: "Oynadığımız oyuna bakarsak 1 puan iyi"

BALIKESİR (AA) - TFF 1. Lig'in 7. haftasında Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Balıkesirspor'un teknik direktörü Can Cangök, oyundan memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Cangök, şunları söyledi:

"Maç Balıkesirspor açısından iyi geçti. Çünkü karşımızda Süper Lig tecrübesi olan bir takım vardı. İlk devre çok iyi pas yaptık ve iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Oyun üstünlüğü hep bizdeydi. Devre arasında sürekli pas yapmamız gerektiğini söyledik. İkinci devre daha iyi top yaptı takımımız. Golü önce biz atsaydık daha farklı sonuç olurdu. Ben oynanan oyundan ve oyuncularımın gösterdikleri karakterden dolayı memnunum."


- Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise oynadıkları futbola göre alınan 1 puanın iyi olduğunu belirtti.

Bakkal, mücadeleyle ilgili şunları söyledi:

"Geçen hafta Altınordu galibiyetimiz olduğu için bu hafta da buraya galibiyet için geldik. Oynadığımız oyuna bakarsak 1 puan iyi. Direkten dönen ve son dakikada değerlendiremediğimiz bir pozisyon var. Oyuncuların biraz daha performansını artırması gerekiyor. Genel anlamda performanstan memnun değilim. Hakemin maçı biraz sürdürmesi gerekiyor. Türk futbolu zaten yavaş oynanıyor. Avantaja bırakması gereken pozisyonlar vardı. Taraftar maçın durmasından hoşlanmaz. Zaten tribünler boş. Amacımız daha iyi oynamak. Önümüzdeki maçlarda bunu ortaya koyacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.