pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karapınar Belediyesi'nden Aşure İkramı

15.10.2016 - 14:08, Güncelleme: 15.10.2016 - 14:08
 

Karapınar Belediyesi'nden Aşure İkramı

KONYA (AA) - Karapınar'da belediye ilçe sakinlerine aşure ikram etti.Karapınar'da geleneksel hale gelen aşure ikramı, ilçenin 7 farklı noktasında yapıldı.Belediye...

KONYA (AA) - Karapınar'da belediye ilçe sakinlerine aşure ikram etti.Karapınar'da geleneksel hale gelen aşure ikramı, ilçenin 7 farklı noktasında yapıldı.Belediye Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiğini söyledi.Tarihte bu ayda önemli, mucizevi olaylar yaşandığını anımsatan Yaka, "Bu yönü ile de Muharrem ayı önemlidir. Bu yıl ilçede 11'incisini yaptığımız bu etkinlikle insanlar arasında kaynaşmaya, paylaşmaya katkı yapmak istedik" dedi.
KONYA (AA) - Karapınar'da belediye ilçe sakinlerine aşure ikram etti.Karapınar'da geleneksel hale gelen aşure ikramı, ilçenin 7 farklı noktasında yapıldı.Belediye...

KONYA (AA) - Karapınar'da belediye ilçe sakinlerine aşure ikram etti.

Karapınar'da geleneksel hale gelen aşure ikramı, ilçenin 7 farklı noktasında yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiğini söyledi.

Tarihte bu ayda önemli, mucizevi olaylar yaşandığını anımsatan Yaka, "Bu yönü ile de Muharrem ayı önemlidir. Bu yıl ilçede 11'incisini yaptığımız bu etkinlikle insanlar arasında kaynaşmaya, paylaşmaya katkı yapmak istedik" dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.