pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

12.10.2016 - 16:28, Güncelleme: 12.10.2016 - 16:28
 

Eskişehir'de Uyuşturucu Operasyonu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 25 gram bonzai ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 25 gram bonzai ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde ihbar aldı.Harekete geçen ekipler, evden çıkan M.A.K'nin üzerinde yaptığı aramada, 1 gram bonzai ele geçirdi. Daha sonra eve giren ekipler, burada yaptığı aramalarda ise 24 gram bonzai ile 2 ruhsatsız av tüfeği buldu.Polis ekipleri olayla ilgili M.A.K. ve evde bulunan Ş.T'yi gözaltına aldı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 25 gram bonzai ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 25 gram bonzai ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gazipaşa Mahallesi'ndeki bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı yönünde ihbar aldı.

Harekete geçen ekipler, evden çıkan M.A.K'nin üzerinde yaptığı aramada, 1 gram bonzai ele geçirdi. Daha sonra eve giren ekipler, burada yaptığı aramalarda ise 24 gram bonzai ile 2 ruhsatsız av tüfeği buldu.

Polis ekipleri olayla ilgili M.A.K. ve evde bulunan Ş.T'yi gözaltına aldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.