pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Teşkilatı Bir Araya Geldi

12.10.2016 - 16:13, Güncelleme: 12.10.2016 - 16:13
 

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Teşkilatı Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları ve aileleri, düzenlenen yemekte bir araya geldi.Odunpazarı Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen programa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı. Kurt, konuşmasında, zabıta teşkilatının Odunpazarı Belediyesinin insanlarla en çok iletişim kuran birimlerinden biri olduğunu belirterek, Eskişehir merkezinde üç belediye olduğunu hatırlattı.Kurt, program sonunda zabıta teşkilatına gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti.
ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.Belediyeden...

ESKİŞEHİR (AA) - Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli, Zabıta Teşkilatı'nın 190'ıncı kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları ve aileleri, düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen programa Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da katıldı.

Kurt, konuşmasında, zabıta teşkilatının Odunpazarı Belediyesinin insanlarla en çok iletişim kuran birimlerinden biri olduğunu belirterek, Eskişehir merkezinde üç belediye olduğunu hatırlattı.

Kurt, program sonunda zabıta teşkilatına gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.