pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karaman'da Yeni Muhtarlık Binaları

10.10.2016 - 14:18, Güncelleme: 10.10.2016 - 14:18
 

Karaman'da Yeni Muhtarlık Binaları

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan yeni muhtarlık binaları hizmete girdi.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan yeni muhtarlık binaları hizmete girdi.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı açıklamada yapımı tamamlanıp hizmete giren muhtar ofislerinin geçen sene projelendirildiğini söyledi.Kısa süre içerisinde tamamlanan 5 yeni muhtarlık ofisinin daha modern hizmet binalarına kavuştuğunu ifade eden Çalışkan, "Eskiden prefabrik yapılar içerisinde faaliyet gösteren muhtarlar; iki katlı, geleneksel mimaride inşa edilen daha modern ofislerde vatandaşlara hizmet verecek. İlk etapta 5 mahalle de inşa edilen muhtarlık ofislerini toplamda 25 mahalle muhtarı kullanacak. Yeni muhtarlık ofisleri geleneksel mimarisi ve modern görüntüsü ile göz dolduruyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.
KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan yeni muhtarlık binaları hizmete girdi.Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı...

KARAMAN (AA) - Karaman Belediyesi tarafından yaptırılan yeni muhtarlık binaları hizmete girdi.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yaptığı açıklamada yapımı tamamlanıp hizmete giren muhtar ofislerinin geçen sene projelendirildiğini söyledi.

Kısa süre içerisinde tamamlanan 5 yeni muhtarlık ofisinin daha modern hizmet binalarına kavuştuğunu ifade eden Çalışkan, "Eskiden prefabrik yapılar içerisinde faaliyet gösteren muhtarlar; iki katlı, geleneksel mimaride inşa edilen daha modern ofislerde vatandaşlara hizmet verecek. İlk etapta 5 mahalle de inşa edilen muhtarlık ofislerini toplamda 25 mahalle muhtarı kullanacak. Yeni muhtarlık ofisleri geleneksel mimarisi ve modern görüntüsü ile göz dolduruyor. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.