pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Silivri'de Yağış Ve Lodos

08.10.2016 - 17:13, Güncelleme: 08.10.2016 - 17:13
 

Silivri'de Yağış Ve Lodos

Yağış ve şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor

İSTANBUL (AA) - Silivri'de öğleden sonra etkisini gösteren yağış ve lodos hayatı olumsuz etkiliyor.İlçede geceden başlayan ve gün içerisinde devam eden şiddetli yağış lodos nedeniyle vatandaşlar yolda yürümekten zorlandı, lodos nedeniyle Silivri sahilinde ve yollarda su birikintisi oluştu.Şiddetli yağıştan bazı vatandaşlar kapalı alanlara sığınarak korunmaya çalışırken, bazı binaların alt katları ve bahçeleri su altında kaldı.Silivri Belediyesi yetkilileri, ekiplerin çalışmalara devam ettiğini bildirdi.
Yağış ve şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor

İSTANBUL (AA) - Silivri'de öğleden sonra etkisini gösteren yağış ve lodos hayatı olumsuz etkiliyor.

İlçede geceden başlayan ve gün içerisinde devam eden şiddetli yağış lodos nedeniyle vatandaşlar yolda yürümekten zorlandı, lodos nedeniyle Silivri sahilinde ve yollarda su birikintisi oluştu.

Şiddetli yağıştan bazı vatandaşlar kapalı alanlara sığınarak korunmaya çalışırken, bazı binaların alt katları ve bahçeleri su altında kaldı.

Silivri Belediyesi yetkilileri, ekiplerin çalışmalara devam ettiğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.