pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erciyes Cup, 12 Ekim'de Başlayacak

06.10.2016 - 17:23, Güncelleme: 06.10.2016 - 17:23
 

Erciyes Cup, 12 Ekim'de Başlayacak

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek Erciyes Cup Turnuvası,...

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek Erciyes Cup Turnuvası, 12 Ekim'de başlayacak.Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turnuva Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde 12-16 Ekim arasında gerçekleştirilecek.Erciyes Cup'ın A Grubu'nda Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve BOTAŞ, B Grubu'nda ise Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi, Osmaniye Tosyalı Toyo ve Girne Üniversitesi mücadele edecek.Erciyes Cup’ta oynanacak tüm karşılaşmalar basketbolseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.
KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek Erciyes Cup Turnuvası,...

KAYSERİ (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek Erciyes Cup Turnuvası, 12 Ekim'de başlayacak.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turnuva Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde 12-16 Ekim arasında gerçekleştirilecek.

Erciyes Cup'ın A Grubu'nda Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve BOTAŞ, B Grubu'nda ise Adana ASKİ, MBK Doğuş Hastanesi, Osmaniye Tosyalı Toyo ve Girne Üniversitesi mücadele edecek.

Erciyes Cup’ta oynanacak tüm karşılaşmalar basketbolseverler tarafından ücretsiz olarak izlenebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.