pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Yurt Kütüphanelerinde

06.10.2016 - 10:43, Güncelleme: 06.10.2016 - 10:43
 

"Dakika Dakika Fetö'nün Darbe Girişimi" Kitabı Yurt Kütüphanelerinde

15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan gelişmelerin, AA muhabirlerinin hazırladığı anlık haber ve fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Yozgat'ta KYK bünyesindeki yurt kütüphanelerinde yerini aldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesindeki yurtlarda dağıtıldı.KYK Esentepe Kız Öğrenci Yurdu kütüphanesinde dağıtılan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan gelişmelerin AA muhabirlerinin hazırladığı anlık haber ve fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.Hemşirelik bölümü 1. sınıf öğrencisi Nurcan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişimini televizyondan öğrendiğini söyledi.O gece Adana'da evde olduğunu aktaran Şahin, "Daha sonra belediyenin anons hoparlörlerinden İstiklal Marşı okundu, anonslar verildi, arabalar dışarı çıkmıştı. Bizler de dışarı çıktık ve o gece sabaha kadar dışarıdaydık. AA'nın kitabına bakınca çok gururlandım. Milletimiz böyle bir mücadeleyi kazandı, Allah'ın izniyle kazandık. AA'nın kitabı elime geçince o korkuyu içimden attığımı hissettim ve 'kurtulduk' dedim." diye konuştu.İşletme bölümü 1. sınıf öğrencisi Kezban Poyraz ise 15 Temmuz gecesi Nevşehir'deki köylerinde olduğunu, köyde çalınan siren sesiyle uyandıklarını anlattı.Daha sonra selalar verildiğini ve ilk anlarda ne olduğunu anlamadıklarını belirten Poyraz, "Darbe girişimi olduğunun farkına sonradan vardık. Ama köylümüz çok güçlü davrandı. Bu konuda herkes Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın çağrılarına uyup, sokaklara inerek il merkezine gitti. Daha sonra biz de gittik. O gece hiç uyumadık. Kitabı incelediğimde bize tekrar o anları yaşattı. Unutmayacağız ve unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi Cansu Kaygusuz da 15 Temmuz gecesi sela sesleriyle uyandıklarını ve çok şaşırdıklarını dile getirerek, şunları söyledi: "Rabbim vatanımıza milletimize zeval vermesin, Türk milleti çok güzel direndi. Milletimizin direnişlerini görünce bizler daha da güçlendik. AA çok mükemmel bir kitap çıkarmış, çok teşekkür ediyoruz. Kitaba baktığımızda ve incelediğimizde o anları tekrar tekrar yaşadığımızı hissettik. Hazırlanan bu kitap gelecek nesillere de aktarılacaktır."Kitap, öte yandan Yozgat'ta KYK bünyesinde yer alan diğer yurtlarda da dağıtıldı.
15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan gelişmelerin, AA muhabirlerinin hazırladığı anlık haber ve fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Yozgat'ta KYK bünyesindeki yurt kütüphanelerinde yerini aldı

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta, Anadolu Ajansı'nın (AA) "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesindeki yurtlarda dağıtıldı.

KYK Esentepe Kız Öğrenci Yurdu kütüphanesinde dağıtılan, 15 Temmuz darbe girişiminde yaşanan gelişmelerin AA muhabirlerinin hazırladığı anlık haber ve fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi gördü.

Hemşirelik bölümü 1. sınıf öğrencisi Nurcan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişimini televizyondan öğrendiğini söyledi.

O gece Adana'da evde olduğunu aktaran Şahin, "Daha sonra belediyenin anons hoparlörlerinden İstiklal Marşı okundu, anonslar verildi, arabalar dışarı çıkmıştı. Bizler de dışarı çıktık ve o gece sabaha kadar dışarıdaydık. AA'nın kitabına bakınca çok gururlandım. Milletimiz böyle bir mücadeleyi kazandı, Allah'ın izniyle kazandık. AA'nın kitabı elime geçince o korkuyu içimden attığımı hissettim ve 'kurtulduk' dedim." diye konuştu.

İşletme bölümü 1. sınıf öğrencisi Kezban Poyraz ise 15 Temmuz gecesi Nevşehir'deki köylerinde olduğunu, köyde çalınan siren sesiyle uyandıklarını anlattı.

Daha sonra selalar verildiğini ve ilk anlarda ne olduğunu anlamadıklarını belirten Poyraz, "Darbe girişimi olduğunun farkına sonradan vardık. Ama köylümüz çok güçlü davrandı. Bu konuda herkes Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın çağrılarına uyup, sokaklara inerek il merkezine gitti. Daha sonra biz de gittik. O gece hiç uyumadık. Kitabı incelediğimde bize tekrar o anları yaşattı. Unutmayacağız ve unutturmayacağız." ifadelerini kullandı.

Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf öğrencisi Cansu Kaygusuz da 15 Temmuz gecesi sela sesleriyle uyandıklarını ve çok şaşırdıklarını dile getirerek, şunları söyledi:

"Rabbim vatanımıza milletimize zeval vermesin, Türk milleti çok güzel direndi. Milletimizin direnişlerini görünce bizler daha da güçlendik. AA çok mükemmel bir kitap çıkarmış, çok teşekkür ediyoruz. Kitaba baktığımızda ve incelediğimizde o anları tekrar tekrar yaşadığımızı hissettik. Hazırlanan bu kitap gelecek nesillere de aktarılacaktır."

Kitap, öte yandan Yozgat'ta KYK bünyesinde yer alan diğer yurtlarda da dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.