pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Adalet Bakanı Bozdağ'ın Acı Günü

06.10.2016 - 03:08, Güncelleme: 06.10.2016 - 03:08
 

Adalet Bakanı Bozdağ'ın Acı Günü

Bakan Bozdağ'ın amcasının oğlu, Kırıkkale'de kaldırıldığı hastanede vefat etti

KIRIKKALE (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın amcasının oğlu Mehmet Bozdağ, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Bakan Bozdağ'ın eniştesi de olan Mehmet Bozdağ'ın, Kayseri'de özel bir hastanede anjiyo yapılırken durumunun kötüleşmesi üzerine Ankara'ya sevk edilmesi kararlaştırıldı.Yolda durumu iyice ağırlaşan Bozdağ, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Bozdağ, bu hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Daha sonra Mehmet Bozdağ'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Yozgat'a götürüldü.
Bakan Bozdağ'ın amcasının oğlu, Kırıkkale'de kaldırıldığı hastanede vefat etti

KIRIKKALE (AA) - Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın amcasının oğlu Mehmet Bozdağ, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Bakan Bozdağ'ın eniştesi de olan Mehmet Bozdağ'ın, Kayseri'de özel bir hastanede anjiyo yapılırken durumunun kötüleşmesi üzerine Ankara'ya sevk edilmesi kararlaştırıldı.

Yolda durumu iyice ağırlaşan Bozdağ, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı. Bozdağ, bu hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Daha sonra Mehmet Bozdağ'ın cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Yozgat'a götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.