pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Belediyesi, Araç Filosunu Büyüttü

05.10.2016 - 11:08, Güncelleme: 05.10.2016 - 11:08
 

Kırşehir Belediyesi, Araç Filosunu Büyüttü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009- 2016...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009- 2016 yılları arasında araç parkına kazandırılan araç sayısının 65 olduğunu aktardı.Havuz kapasitesi 22 metreküp olan damperli kamyonun belediyenin hizmetlerinde zorlu arazi ve yol koşullarında hizmet vereceğini vurgulayan Bahçeci, "Bir yandan envanterimizde olan araçların tüm bakımlarını muntazaman yapıp, hizmete elverişli halde tutarken, diğer yandan yeni araçlarla takviye ediyoruz. Yeni aldığımız kamyon, gerek teknik özellikleri gerekse motor gücü gerekse damper kapasitesiyle işlerimizin çok daha kolay yürümesini sağlayacak. Artık arazi koşulları ne olursa olsun, her türlü hafriyatı kaldırma yeteneğine sahibiz. Filomuzu yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi.Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009- 2016...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediyesi, araç filosunu güçlendirdi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, 2009- 2016 yılları arasında araç parkına kazandırılan araç sayısının 65 olduğunu aktardı.

Havuz kapasitesi 22 metreküp olan damperli kamyonun belediyenin hizmetlerinde zorlu arazi ve yol koşullarında hizmet vereceğini vurgulayan Bahçeci, "Bir yandan envanterimizde olan araçların tüm bakımlarını muntazaman yapıp, hizmete elverişli halde tutarken, diğer yandan yeni araçlarla takviye ediyoruz. Yeni aldığımız kamyon, gerek teknik özellikleri gerekse motor gücü gerekse damper kapasitesiyle işlerimizin çok daha kolay yürümesini sağlayacak. Artık arazi koşulları ne olursa olsun, her türlü hafriyatı kaldırma yeteneğine sahibiz. Filomuzu yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.