pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Aktaş Huzurevini Ziyaret Etti

Siyaset 05.10.2016 - 10:18, Güncelleme: 05.10.2016 - 10:18
 

Vali Aktaş Huzurevini Ziyaret Etti

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'ni, ailesiyle birlikte ziyaret etti.Huzurevi sakinleriyle...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'ni, ailesiyle birlikte ziyaret etti.Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden Aktaş, durumları hakkında görevlilerden bilgi aldı.Huzurevinde kalan yaşlıları mutlu görmekten dolayı memnuniyetini dile getiren Aktaş, "Huzurevinde kalan büyüklerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Sizler bizim annemiz, babamızsınız. Bizler de sizin birer evladınız sayılırız. Sizleri sevip, hürmet etmezsek sizlere olan görevimizi yerine getirmemiş oluruz. Sizlerin rahat bir hayat sürdürebilmeniz için çalışmalarımız devam etmektedir." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'ni, ailesiyle birlikte ziyaret etti.Huzurevi sakinleriyle...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Hacıbektaş ilçesinde bulunan Rıfat Kartal Huzurevi'ni, ailesiyle birlikte ziyaret etti.

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden Aktaş, durumları hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Huzurevinde kalan yaşlıları mutlu görmekten dolayı memnuniyetini dile getiren Aktaş, "Huzurevinde kalan büyüklerimizi mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Sizler bizim annemiz, babamızsınız. Bizler de sizin birer evladınız sayılırız. Sizleri sevip, hürmet etmezsek sizlere olan görevimizi yerine getirmemiş oluruz. Sizlerin rahat bir hayat sürdürebilmeniz için çalışmalarımız devam etmektedir." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.