pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odasına Yeni Başkan

Spor 04.10.2016 - 15:58, Güncelleme: 04.10.2016 - 15:58
 

Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odasına Yeni Başkan

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Ahmet Varlı seçildi.Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Ahmet Varlı seçildi.Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök'ün 26 Eylül 2016 tarihli istifası üzerine olağanüstü toplanan yönetim kurulunun Gök'ün istifasını kabul ettiği ve 3 Ekim'de başkanlık seçimi yapılmasına karar verdiği belirtildi.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Yönetmeliği'nin 35. maddesine istinaden kalan süreyi tamamlamak üzere yönetim kurulumuz 3 Ekim tarihinde yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısı seçimini gerçekleştirmiştir. Yapılan seçimde oy çokluğu ile Ahmet Varlı yönetim kurulu başkanı seçilmiştir. Başkan yardımcılığınaysa Celal Kaplan seçilmiştir."Eski Başkan Ekrem Gök, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Ahmet Varlı seçildi.Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada,...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Ahmet Varlı seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök'ün 26 Eylül 2016 tarihli istifası üzerine olağanüstü toplanan yönetim kurulunun Gök'ün istifasını kabul ettiği ve 3 Ekim'de başkanlık seçimi yapılmasına karar verdiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Yönetmeliği'nin 35. maddesine istinaden kalan süreyi tamamlamak üzere yönetim kurulumuz 3 Ekim tarihinde yönetim kurulu başkanı ve başkan yardımcısı seçimini gerçekleştirmiştir. Yapılan seçimde oy çokluğu ile Ahmet Varlı yönetim kurulu başkanı seçilmiştir. Başkan yardımcılığınaysa Celal Kaplan seçilmiştir."

Eski Başkan Ekrem Gök, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.