pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

04.10.2016 - 12:28, Güncelleme: 04.10.2016 - 12:28
 

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Çankaya Belediyesi, sahipsiz köpeklerin bakım ve sağlık kontrollerinin yapıldığı Geçici Bakım İstasyonu'nda etkinlik düzenledi- 9 okuldan öğrencilerin katıldığı etkinlikte, çocuklar barınaktaki köpekleri severek, hayvanlarla ilgili uzmanlardan bilgi aldı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla sahipsiz köpeklerin bakım ve sağlık kontrollerinin yapıldığı Geçici Bakım İstasyonu'nda etkinlik düzenledi. Çankaya Belediyesi Çayyolu Geçici Bakım İstasyonu'nda "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, insanlar gibi hayvanların da sevgiye ihtiyacı olduğunu söyledi.Çankaya Belediyesi olarak hayvanları korumak için çalıştıklarını kaydeden Taşdelen, her ilçede hayvan barınakları yapılması gerektiğini belirtti. Taşdelen, etkinliğe katılan çocuklardan hayvanları sevmelerini ve korumalarını istedi.Çankaya'daki 9 okuldan öğrencilerin katıldığı etkinlikte çocuklar, barınaklardaki köpekleri severek, hayvanlarla ilgili uzmanlardan bilgi aldı.Veteriner hekim ve köpek eğitmeni Tarkan Özvardar ve Murat Gümüş'ün köpeklerle yaptığı gösteri, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.Öte yandan, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Haydar Özkan, Çankaya Belediyesinin Tokat'ın Erbaa ilçesinden getirilen 106 köpeğin tedavisini üstlenmesi dolayısıyla Taşdelen'e teşekkür plaketi verdi. Etkinliğin sonunda tenor Emrah Hacıoğlu öğrencilere mini bir konser verdi.
Çankaya Belediyesi, sahipsiz köpeklerin bakım ve sağlık kontrollerinin yapıldığı Geçici Bakım İstasyonu'nda etkinlik düzenledi- 9 okuldan öğrencilerin katıldığı etkinlikte, çocuklar barınaktaki köpekleri severek, hayvanlarla ilgili uzmanlardan bilgi aldı

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesi, "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla sahipsiz köpeklerin bakım ve sağlık kontrollerinin yapıldığı Geçici Bakım İstasyonu'nda etkinlik düzenledi.

Çankaya Belediyesi Çayyolu Geçici Bakım İstasyonu'nda "4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuşan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, insanlar gibi hayvanların da sevgiye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Çankaya Belediyesi olarak hayvanları korumak için çalıştıklarını kaydeden Taşdelen, her ilçede hayvan barınakları yapılması gerektiğini belirtti. Taşdelen, etkinliğe katılan çocuklardan hayvanları sevmelerini ve korumalarını istedi.

Çankaya'daki 9 okuldan öğrencilerin katıldığı etkinlikte çocuklar, barınaklardaki köpekleri severek, hayvanlarla ilgili uzmanlardan bilgi aldı.

Veteriner hekim ve köpek eğitmeni Tarkan Özvardar ve Murat Gümüş'ün köpeklerle yaptığı gösteri, öğrenciler tarafından ilgiyle izlendi.

Öte yandan, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Haydar Özkan, Çankaya Belediyesinin Tokat'ın Erbaa ilçesinden getirilen 106 köpeğin tedavisini üstlenmesi dolayısıyla Taşdelen'e teşekkür plaketi verdi.

Etkinliğin sonunda tenor Emrah Hacıoğlu öğrencilere mini bir konser verdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.